Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Mot ny flytt: “Vill vara på den nivå jag tillhör”

Moestafa El Kabir gick miste om en allsvensk comeback - och ser fortfarande positivt på en utlandsflytt.
- Jag vill spela på den nivån jag tillhör och jag tycker att det är på en lite högre nivå än allsvenskan, säger El Kabir.

ÖREBRO Moestafa El Kabir åkte med Mjällby upp till Örebro, värmde upp… och mer blev det inte. Italienska fotbollförbundet skulle bara godkänna övergången från Cagliari två timmar före matchstart så hade anfallsstjärnan varit spelklar, men något godkännande kom aldrig.

Men El Kabir själv är lugn – hans anfallskonkurrenter Marcus Ekenberg och Pär Ericsson gjorde ett utmärkt jobb därframme och Ekenbergs nick gav Mjällby tre viktiga poäng mot ÖSK.

- Italienarna har haft siesta, de jobbar inte. Nej, jag vet faktiskt inte vad som har hänt, men jag tycker inte att det är viktigt just nu. Vi tog tre poäng, laget behövde inte mig idag, säger El Kabir till FotbollDirekt.se.

- Nu hoppas jag att det ska vara klart med övergången i morgon så att jag kan spela på söndag. Blir det inte så så får man vänta lite längre. Just nu är det bara att träna och köra stenhårt.

Vilken form är du i, hur mycket hade du kunnat tillföra mot ÖSK?

- Jag hade gjort tre mål på 30 minuter (skratt). Men som sagt, det spelar ingen roll, vi har tre poäng, det är viktigast. Vad som händer sedan, det vet man aldrig. Transferfönstret är öppet ett bra tag till och inga dörrar är stängda åt något håll.

Hur ser du på att vara kvar i Mjällby?

- Jag hade inte varit här om jag inte velat vara här. Det finns inga problem på det sättet. Samtidigt vill jag spela på den nivån jag tillhör, jag tycker att det är på en lite högre nivå än allsvenskan.

- Men som sagt, jag har inga problem med att spela här, blir jag kvar så är det bara att bevisa att jag är för bra för allsvenskan igen.

El Kabir såg ut att vara på väg till ukrainska Karpaty Lviv men klarade inte läkarundersökningen.

Har du något nytt på gång?

- Det är mycket på gång. Men som vanligt så får ni inte veta vad som är på gång (skratt).

Publicerad 2012-08-07 kl 07:16
Annons
Annons
Annons