Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Mutumba om tatueringen: "Tänk om vi hade torskat"

I fjol levererade han citat på löpande band. I år väljer han en låg profil.
- Det är fotbollen som ska tala, säger AIK-mittfältaren Martin Kayongo-Mutumba.

Martin Kayongo-Mutumba vann dubbla titlar med AIK förra året, men uppmärksammades mest för att ha tatuerat in ""AIK GULD 2LAX9"" över bröstet f ö r e SM-finalen mot IFK Göteborg.

När TT pratar med honom inför årets allsvenska är han på hemligt uppdrag — han fotas för en ny tidning som han inte vill avslöja namnet på.

Har tillvaron blivit annorlunda efter titlarna?

- Det har blivit mycket sånt men jag försöker tona ner det. Man har blivit vald till "Årets stockholmare" och sånt där. Det känns kul, det är inte sånt som händer varje dag, säger 24-åringen.

Vad kan vi förvänta oss av dig i år utanför planen?

- Jag kommer försöka vara lite lugnare, förra året var allt så nytt för mig. Jag kommer fortfarande att vara mig själv men jag kommer inte stå så mycket i tidningarna som förra året.

Tog du för mycket plats då?

- Det blev lite för mycket, det var inte så mycket fotbollsgrejer. Jag fick frågor om att vara med i olika program och det är inte fotboll, det är showbusiness.

Blir det en ny tatuering om ni vinner igen?

- Jag får se, jag vet inte. Jag ville bara visa att jag trodde att vi skulle vinna, det var ingen grej jag gjorde för att synas. Tänk om vi skulle ha torskat, då skulle det inte ha varit så kul.

TT

Publicerad 2010-03-03 kl 12:23
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons