Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Näfver lämnar Örebro: "Jag har skrivit på för annan klubb"

12å

Först Petter Furuseth Olsen - nu Kristoffer Näfver. Superettalaget Assyriska fortsätter att förstärka laget inför höstsäsongen.

Kristoffer Näfver är på väg bort från Örebro.
- Jag har skrivit på för Assyriska men jag vill inte kommentera övergången mer än så. Det är några saker som måste lösas med klubben först som min agent har hand om, säger Näfver till FotbollDirekt.se

Är det med Assyriska eller Örebro saker måste lösas?
- Örebro. Men det får du ta med min agent, säger Näfver.

Kristoffer Näfver har bara gjort två inhopp för Örebro den här säsongen och blev under förra säsongen utlånad till Djurgården, för vilka han spelade fem matcher, varav en från start.

Han fick tidigt veta att det inte blev någon fortsättning i Djurgården och återvände till Örebro, där han har vantrivts.

ANNONS
- Jag har bott i Örebro hela mitt liv och vill se någonting nytt. Jag känner att jag måste gå vidare i mitt liv och dessutom vara i en klubb, där jag känner att jag har tränarens förtroende, sade Näfver i en intervju till FotbollDirekt i november.

Och nu är en flytt på gång. Enligt Aftonbladet genomförde Näfver sin första träning med Assyriska på måndagseftermiddagen och tanken är att han ska debutera mot Jönköping Södra redan på söndag. Kontraktet som Näfver har skrivit på gäller för resten av säsongen.

Näfver är det andra högintressanta namnet som har skrivit på för Assyriska den senaste tiden. I förra veckan gjorde Södertäljeklubben klart med norske högeryttern Petter Furuseth Olsen. Dessutom har brassen Tiago Ferreira visat toppform den senaste tiden, då han gjorde alla tre målen i segermatchen mot Landskrona senast (3-1).

ANNONS
Publicerad 2009-07-07 kl 14:47
Sponsrat innehåll

Mer fotboll. Vi bjuder på 3 månader.

Se Allsvenskan och Superettan från discovery+ hos Telia. Ord pris 349 kr/mån

Streama nu
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto