Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Näfver petad igen - men ångrar inte flytt

Kristoffer Näfver bytte från Örebro till Djurgården i somras - för mer speltid. Hittills har det bara blivit fyra inhopp. Men 22-åringen ångrar ingenting.

Norrköping kommer till Stockholms Stadion och kämpar om överlevnad i allsvenskan. Men Djurgården har inte mycket kvar att spela för. Minst en tredjeplats krävs för kval till Europa. Då måste stockholmarna ta igen 14 poäng på sju matcher.

Ändå får inte Kristoffer Näfver chansen. I kväll är han inte ens uttagen i truppen.
- Det är klart jag vill spela mer. Men det är bara att fortsätta kämpa på träningarna. Jag tycker det har gått bra, så det är bara att hoppas på de sista matcherna nu, säger Näfver.

Än så länge finns inget uppvisat från andra klubbar och Näfver har själv inte letat något nytt.
- Vi får utvärdera efter säsongen hur det blir. Saker och ting händer sedan i januari.
- Jag trivs bra i Stockholm, men jag vill ju spela fotboll, fler matcher. Men jag har inte pratat om någon förlängning med klubben än.

Lånekontraktet med Djurgården går ut efter säsongen. Då är det ett år kvar på kontraktet med Örebro. Men Näfver har ingen större längtan tillbaka dit.
- Jag har inte pratat någonting med ÖSK. Man ska aldrig säga aldrig, men som sagt, jag trivs bra här i stockholm. Och jag ångrar aldrig att jag bytte till Djurgården, även om jag inte fått spela så mycket här.

Publicerad 2008-10-02 kl 16:28
Annons
Annons
Annons