Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Naglar sig fast vid egen trio - ratar Barcaspelare?

Mjällby kopplas samman med en tidigare Barcelonaspelare och två landslagsmän från Costa Rica samt Honduras. Men klubben tänker inte hugga på stjärntrion direkt.

- Vi för en positiv dialog med Tobias Grahn, David Löfquist och Patrick Osiako och vill i första hand behålla dem, vår framgång har ju byggt på kontinuitet, säger Mjällbys sportchef Thomas Andersson-Borstam till FotbollDirekt.se.

- Det ramlar in tips hela tiden, och den här Barcelonaspelaren och de andra två är tips vi har fått, men vi har inte scoutat någon av dem och det är långt ifrån några värvningar. Jag kan inte säga mycket om dem, för jag vet inte så mycket.

I går kom uppgifter om att två landslagsmän från Honduras och Costa Rica, samt anfallaren Sito Riera från Barcelonas berömda ungdomsakademi vill till klubben.

Riera, senast i grekiska Panionios, uppges vilja få fart på karriären i allsvenskan. Mjällbys sportchef medger att varningsklockorna ringer lite grann när han hör om anfallarens ambitionen att börja om i Sverige.  

- Ja, det kan man ju tycka. Nu var det ju ett tag sedan han var i Barcelona, men tittar man bara på meriterna så borde han vara för bra för allsvenskan. Men vi satsar först och främst på att behålla våra spelare, vi måste börja i rätt ände, säger Borstam.

Spelarna han främst pratar om är Tobias Grahn, David Löfquist och Patrick Osiako - samtliga med utgående kontrakt och överösta med rykten om andra klubbar. Men Mjällby har fortfarande hoppet uppe om att behålla spelarna.

- Ja, vi för en positiv dialog, sedan vad det mynnar ut i kan jag inte säga. Men vi har koll på andra namn parallellt, det måste vi. Sedan kommer vi oavsett vad som händer med de här spelarna att krydda vår trupp med några nyförvärv.

Publicerad 2011-11-22 kl 17:14
Annons
Annons
Annons