POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
4v

Några problem i MFF-debuten för Knudsen: ”Men klart bättre i andra halvlek”

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från matchen mellan Malmö FF och Sirius i spelaren.

MALMÖ. Storvärvningen Jonas Knudsen debuterade för Malmö FF på söndagen.
Fysiskt var det inga problem, men samspelet satt inte från början.
- Men det är inte hans fel, det är mitt fel, sa Uwe Rösler. 

Danska försvararen Jonas Knudsen blev klar för Malmö FF för en månad sedan, men eftersom det svenska transferfönstret öppnade i mitten av juli så kunde debuten planeras långt i förväg. Först en träningsmatch mot Lyngby (2-4) den sjunde juli, sedan en allsvensk debut mot Sirius (1-1) på söndagen.

Knudsen beskrev inramningen och uppladdningen som ”rigtig flot”, men den första halvleken var inte utan problem. Knudsen missade markeringen vid 0-1-målet, och det märktes att det både var hans debut och hans första tävlingsmatch på fyra månader. 

- Vi ska kika på det på måndag och snacka om det. Det är svårt att prata om det här, men det är klart det ska göras bättre, sa Knudsen om det insläppta målet. 

Det var inte den enda situationen där det blev fel för Knudsen, men det blev bättre i andra halvlek i hans roll som vänster mittback i trebackslinjen.

- Samarbetet i trebackslinjen var inte optimalt i första halvlek, men det är inte hans fel, det är mitt fel, sa Uwe Rösler. 

- Det blev lite för många gånger en-mot-en, särskilt med snabbheten som de har. I andra halvlek klart bättre. Klart bättre. Väldigt villig att attackera, bra en-mot-en att försvara. 

- Alla nya spelare behöver tid att anpassa sig. Han har varit med oss i nästan en månad och har sett väldigt bra ut i träning.

Under matchen testades även Knudsens långa inkast flera gånger, dock utan att det gav något mål den här gången.

Publicerad 2019-07-22 kl 07:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå