Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Nanasi: "Då ska jag vara en startspelare i MFF"

Sverige (herr)

ALMANCIL. Sebastian Nanasi är tillbaka i Malmö FF.
Och från Kalmar FF har han fått med sig Henrik Rydström.
- Jag är jättetaggad på att få sätta igång, säger 20-åringen till Fotbollskanalen.

3:54
Nästa

Avbryt
Försök igen

Foto: Bildbyrån

Se en intervju med Sebastian Nanasi i spelaren ovan.

Sebastian Nanasi fick det inte att lossna i Malmö FF under den första delen av fjolårssäsongen. Sedan lånades han ut till Kalmar FF - och spelade i varje match från omgång 15 och framåt.

- Jag kom lite i kläm så det var bra för mig att få en ny chans i Kalmar, där jag kunde visa mig från en bättre sida, säger Nanasi.

Nu återvänder den offensive talangen till MFF - och med sig får han sin tränare i KFF; Henrik Rydström.

- Jag är jättetaggad på att få sätta igång i Malmö. Jag tror det kan bli jättebra med "Henke" och alla spelare som är där nu. Det känns riktigt bra.

- Han är en fantastisk tränare. Sättet han vill spela fotboll på är inte speciellt svenskt, det är väldigt utländskt. Det är attraktivt. Så fort hans spel sätter sig i Malmö, med kvaliteten som finns i truppen, kommer det bli jättebra.

Annons

Det är tydligt att Nanasi, som just nu är i väg på en januariturné med landslaget, har siktet inställt på att slå igenom på allvar i himmelsblått under 2023.

- I Malmö kommer det alltid vara en högre konkurrenssituation. Det är bara att gilla läget. Jag har visat vad jag går för och jag vet vad jag kan. Jag vet att på min bästanivå ska jag vara en startspelare i Malmö. Sen är det upp till mig att visa det.

- Jag har väldigt höga förväntningar på den här säsongen. 

Känner du dig mer redo nu?
- Ja. Jag har känt mig redo tidigare också, och vetat vad jag kan. Men för varje säsong som går blir jag bättre och tar kliv. Jämför man mig med hur jag är nu med hur jag var för ett eller två år sedan så är jag mer redo nu.

Rydström har bra koll på Nanasi tack vare deras gemensamma höst i Kalmar och det kan tala till skåningens fördel i kampen om en startplats.

Annons

- Jag vet ju också hur han vill spela och det är en fördel för mig. Men i fotbollens värld är inget gratis eller garanterat, så oavsett vad jag gjort under Rydströms ledning tidigare kommer jag behöva visa igen vad jag går för.

Publicerad 2023-01-07 kl 10:00

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto