Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Nanne bekymrad - ''Tur att det inte var tävlingsmatch''

Förlusten mot Elfsborg är kännbar för mästaren Kalmar FF. Bara tre veckor före premiären erkänner nu tränare Nanne Bergstrand för första gången oro.

– Vi får nog vara tacksamma att det här inte är en tävlingsmatch för då hade man varit förtvivlad, medger Nanne Bergstrand efter 0-2-förlusten mot Elfsborg.

- Det var väldigt mycket misstag. Men det är ett bevis på att det här laget inte är färdigt, spelarna kan inte tillräckligt mycket ännu, fortsätter Bergstrand i en intervju med Barometern.

Men det fanns bra Kalmar-delar av den här matchen, även om det brast och var en ojämn insats från mästarna. Framförallt i andra halvlek trampar Kalmar igenom och tappar i klass.
Anders Svensson som fortsätter att imponera gillade emellertid Kalmars första hälft av matchen.

– Det var två helt olika halvlekar. I den första blev vi helt överkörda av Kalmar, de hade fart i spelet och satte bollen på spelare i fart hela tiden, säger Elfsborgs landslagsstjärna Anders Svensson.

KFF hade faktiskt 9-3 i avslut på mål i den första halvleken.
Hade det inte varit för Elfsborgs målvakt Joakim Wulff så hade Kalmar varit i ledning.

– Det var bara ett mål som saknades från den första halvleken. Då spelar vi bra. Andra är väl bara att glömma, sa Kalmar FF:s främste spelare för dagen, David Elm.

Publicerad 2009-03-15 kl 10:56