Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Nanne: ''Många vill se oss vinna''

Nanne Bergstrand tror att fotboll-Sverige vill se Kalmar FF lyfta Lennart Johanssons pokal.

- Man reagerar positivt, som någonting bra. Svårt att se att det skulle vara en belastning. Jag tycker det är inspirerande. Jag tror många vill se oss vinna, vi är sedda som en barriärbrytare som visat att det går att vinna allsvenskan utan att tillhöra etablissemanget, säger Nanne Bergstrand till Barometern.

Efter ett kortare landslagsuppehåll startar det allsvenska upploppet på lördag. I toppen fortsätter Kalmar FF brottas med Elfsborg om den ädlaste platsen. Nanne Bergstrand framhåller två saker som extra viktiga inför fortsättningen.

- Vi måste hitta tillbaka till tempot, till kvickheten, vilket vi fick ett kvitto på under den senaste träningen, som kanske var den bästa under säsongen. Det andra är den mentala biten där glädjen spelar en viktig roll. Det ska vara kul och inspirerande med utmaningen.

Bergstrand har hyllats efter sina framgångar i Kalmar FF. Men andra allsvenska klubbar behöver inte göra sig besväret att försöka locka över honom.
- Jag skulle aldrig byta till någon annan klubb i Sverige. Däremot är den internationella marknaden intressant, säger Kalmar FF-tränaren till Barometern.

FotbollDirekt.se

Publicerad 2008-10-17 kl 11:54
Annons
Annons
Annons