Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Nanne redan på plats i Brasilien

Säsongen har nyss avslutats men Kalmars tränare Nanne Bergstrand kunde inte vänta på att få resa till Brasilien och hitta nya stjärnspelare.

- Vi kommer att titta mer brett. Vi söker efter mer än bara forwards. Vi ska titta på fler olika spelartyper på fler positioner än tidigare, säger Bergstrand till Barometern.

Många är de, spelarna som Kalmar har hittat under sina resor till Brasilien. Så varför bryta ett framgångsrikt koncept? Denna gång väntar dock inte Bergstrand och följeslagaren Kjell Nyberg till december för att göra sin resa, utan duon åkte redan häromdagen till Brasilien för att sondera terrängen.

Precis som tidigare hoppas han kunna ha en lista på omkring en handfull spelare med sig hem för att sedan sålla ut exakt vilka namn som kan bli aktuella.
Det lutar åt att det kan bli så många som fem spelare som Bergstrand behöver komplettera truppen med men bara ett par av dessa lär vara brasilianska spelare.
- Vi får se om vi kna lösa de spelare vi vill ha och utefter vad vi får in, så kommer vi också att titta på spelsystemet - om vi ska fortsätta med det vi har eller kanske spela på ett annat sätt. Det är det jag måste fundera på.

Publicerad 2010-11-11 kl 21:49
Annons
Annons
Annons