POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

Nannskog på väg till Stockholm

08-klubbarnas drömvärvning. Billig övergångssumma och garanterade mål – Daniel Nannskog planerar att flytta hem till Stockholm, kanske redan i vinter.
- Det blir i så fall en helt ny spelare och en helt ny människa en den som sist visade sig i Sverige, säger han till fotbollskanalen.se.

Daniel Nannskog har de senaste åren varit en av den norska ligans största stjärnor, och nu kan han var på väg hem till Sverige.
- Min fru är från Stockholm och vi ska flytta dit. Sen får vi se om det blir nu efter säsongen eller om jag spelar ut mitt kontrakt, ett år till, i Stabaek, säger anfallaren.

Är det comeback i Djurgården som gäller i så fall? - Nej, så tänker jag inte. Det kan bli vilken klubb som helst.

Och Stabaek, är de öppna för att släppa sin stjärna? - Ja, klubben har en bra ledning. Jag är nästan 100 procent säker på att de inte sätter käppar i hjulet om jag vill flytta hem nu i vinter. Men jag vill bestämma mig ganska snart i så fall så att klubben kan hitta en ersättare.

Du har blivit en superstjärna i Norge, men har fortfarande ett svagt rykte i Sverige. Känner du revanschlusta? - Ja, absolut. Det är verkligen så. Men om jag skulle komma hem nu är det som en helt ny människa.

Vad är det som avgör om du kommer nu eller om ett år? - Det är min fru. Vi har pratat om det här länge och vi kommer nog sitta uppe fler kvällar och diskutera, men så snart som möjligt vill jag att vi har löst det.

Publicerad 2008-09-03 kl 20:09
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå