Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Nästa guldhjälte kan lämna AIK: Klubbar har hört av sig

Först fick han löfte om att ta över AIK efter Alex Miller – men då det löftet inte verkar infrias kan nu Björn Wesström lämna AIK.

Tillsammans med tränare Mikael Stahre ledde sportchefen Björn Wesström AIK till cup- och allsvenskt guld – och när Mikael Stahre en bit in på säsongen 2010 lämnade för grekiska ligan så tog Wesström över som tränare och ledde laget tills dess att klubben rekryterade Alex Miller som ny huvudtränare.

Wesström ska då ha fått löfte om att få ta över som huvudttränare efter Miller när skottens kontrakt gått ut och Wesström valde då att jobba som assisterande under Miller för att på bästa sätt förbereda sig för tjänsten som tränare igen.

Men nu verkar klubben ha svängt och enligt Sportbladet ska det pratas om att Wesström ska gå tillbaka att bli scoutingchef igen, en tjänst han tidigare haft.

Men Wesström själv har siktet inställt på att bli tränare, och kan han inte bli det i AIK så kanske han söker sig någon annan stans.
.- Jag gör ingen hemlighet av att jag vill vara tränare i framtiden. Det är det jag satsar på, sen hur resan dit ser ut får framtiden utvisa, säger Wesström till Sportbladet.
– Gör du resultat i AIK, som vi gjorde 2009, får du ögonen på dig. Jag ljuger om jag säger att det inte finns klubbar som hört sig för, fortsätter han

Publicerad 2010-11-27 kl 11:30
Annons
Annons
Annons