Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Nästa svensk att såga kinesiska ligan: "Jättekonstig"

Foto: Scanpix.

Tobias Hysén har kritiserat den kinesiska ligan.
Nu gör Imad Khalili samma sak.
- Hela den första tiden var jättekonstig, säger han till HD.

Tobias Hysén och Mohammed Ali Khan har gått hårt åt att spela och bo i Kina. Så här sa Hysén till Svenskafans:

 Jag tror inte folk förstår hur då dåligt det har varit. Vi har inte gjort något vettigt på tio månader. Det är inte ens fotboll, bara lek.

Nu får ligan kritik från ännu en svensk: Imad Khalili, som vann skytteligan i allsvenskan, kritiserar också den kinesiska ligan.

- Hela den första tiden var jättekonstig. Jag kom från Saudiarabien till ett land där jag inte kunde språket, säger han till HD.

- Vår bas är en och en halv timme från stan, mitt ute i ingenstans. Med tanke på att vi tränar två pass om dagen så har det inte blivit så många möjligheter. Ingen kunde annat än kinesiska. Och maten, det kändes som att jag fastade de första veckorna.

Imad Khalili spelar i samma lag som Tobias Hysén. Båda har kontrakt kvar. Hysén vill lämna så fort som möjligt, hur det blir för Khalili återstår att se. Nästa säsong är Sven-Göran Eriksson ny tränare i laget.

- Det kan inte bli sämre än vad det varit i alla fall. Men det blir en nystart och vi får se om han kommer in med en helt ny stab och kanske sina favoritspelare. Då kan det bli trångt, men vi får se vad som händer, säger Khalili.

Publicerad 2014-11-24 kl 13:55
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons