Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Negativt besked för Noring

Trelleborg höll tummarna för att förstemålvakten Viktor Noring snart skulle vara tillbaka. Men när han testade sin onda axel blev det ett bakslag.

I tisdags testade Viktor Noring att träna i 40 minuter. Inledningsvis gick det bra men när det var dags för matchspel gick han ned på den skadade axeln och räddade.
- Jag hamnade i ett ytterläge, där jag inte hade något att sätta emot. Det gjorde ont och jag avbröt direkt, säger Noring till Trelleborgs Allehanda.

Axeln svullnade upp och sjukgymnasten Peter Andersson sattes i arbete igen, även om en grundligare undersökning kommer att göras senare.
- Jag ska undersökas igen när svullnaden lagt sig. Det här gör att det tar några dagar extra.

Noring hoppas dock att det inte ska ta så lång tid denna gång innan han kan vara med och konkurrera om målvaktsposten igen.
- Jag hoppas vara tillbaka så snart som möjligt. Jag kommer inte vara borta fyra veckor till. Men det är ändå ledbandet som är skadat.

Det mesta pekar dock på att Noring missar minst tre matcher till, vilket inkluderar det prestigeladdade derbyt mot Trelleborg nästa söndag.
Situationen är ny för Noring som nu får ta lärdom av hur det är att gå skadad.
- Jag får försöka hantera det här också. Det är första gången jag är skadad en längre tid. Det är jobbigt att titta på matcherna och inte kunna påverka.

Publicerad 2010-04-23 kl 11:02
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons