Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Nej tack från Henke underlättar en Santos-affär

Henke Larssons beslut dröjer. Men ett nej tack från Henke behöver inte bli så ödesdigert. I stället får Helsingborg lättare att få råd med Santos.

- Det får jag hålla med om. Rent ekonomiskt blir det avsevärt lättare, säger Helsingborgs sportchef Jesper Jansson:

- Men pengarna vi får loss om Henke slutar skulle ändå inte lösa en Santos-affär rakt av. Vi skulle fortfarande behöva ha in externt kapital.

Men Jansson kan ändå inte förneka att om Henke Larssons lönekuvert upphör så blir genast en Santos-affär rimligare.

- Det får jag hålla med om. Rent ekonomiskt blir det avsevärt lättare. Det går inte att komma i från. Men pengarna vi får loss om Henke slutar skulle ändå inte lösa en Santos-affär rakt av. Vi skulle fortfarande behöva ha in externt kapital.

Hur går det? - Det går trögt.

Handen på hjärtat - du försöker inte mörka? - Nej, det försöker jag inte. Det går verkligen trögt. Men än ger jag inte upp.

Inget nytt från Henke? - Nej, inget nytt.

Inget nytt från Henke och tufft ekonomiskt med Santos - är du stressad?

- Ja, jag är stressad. Det kan man säga. För oss får det gärna ta tid med Santos. Men det är inte bara oss det handlar om. Sochaux och Alvaro har kanske inte samma tålamod?

Men även om dessa två bollar nu bokstavligen hänger i luften så vill inte Helsingborgs sportchef utesluta möjligheten att båda spelar i Helsingborg kommande säsong.

- Båda två är sådana stora affischnamn. Det vore drömmen. Det vore också tryggt att ha Santos som kunde ta Henkes stafettpinne den dag han slutar. Och så har vi ju Rasmus Jönsson också som kommer att få en kvalificerad skola.

Publicerad 2009-01-23 kl 11:06
Annons
Annons
Annons