Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Nicklas Carlsson närmar sig comeback

AIK-förvärvet Nicklas Carlsson hann bara med 125 allsvenska minuter med IFK Göteborg innan han drog axeln ur led för andra gången och tvingades till operation.

De först rapporterna var nerslående - ett halvår innan Nicklas Carlsson skulle vara tillbaka på fotbollsplanen. Exakt tre månader efter operationen ser det betydligt bättre ut. Försvararen har redan gått på viss bollträning och en comeback närmar sig.

- Det känns väldigt positivt, säger Carlsson.

- Just nu håller de på och trimmar mig så att ska komma i form. Jag kör vissa övningar med boll, men jag går inte in i några tacklingar än.

28-åringen känner inte någon smärta och rörligheten blir bättre för varje dag som går. Carlsson erkänner utan omsvep att det har varit en tung period.

- Ja, det har varit fruktansvärt jobbigt och man får mer förståelse när andra har gått skadade. Samtidigt som det har varit tungt så har det gått bra. Vi har en riktigt bra sjukgymnast som har hjälpt mig mycket.

Finns det risk att du kan slå upp skadan?
- Nej, det ska det inte vara. Jag ska bli stark eller starkare och då ska det hålla, säger Carlsson som däremot inte vill sätta något datum för när han ska vara tillbaka utan nöjer sig med att konstatera.

- Vi är klart före schemat.

Publicerad 2008-07-10 kl 15:32
Annons
Annons
Annons