Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Nielsen hoppas spela mot J-Södra: "Men gått för långsamt"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

MALMÖ. I normala fall skulle Lasse Nielsens skada ta några dagar att läka, men trots all behandling är den drygt en vecka senare inte helt läkt.
- De sista dagarna har det gått framåt, men de första fem-sex dagarna så skulle jag nästan ha gått på kryckor, säger han till Fotbollskanalen.

Lasse Nielsen har gått igenom de senaste åren med att vara nära på skadefri. I vår har Malmö FF-spelaren missat tre matcher – två med hjärnskaking och sedan senast mot AIK. Egentligen skulle det inte ha varit några problem att vara med AIK, men smällen han fick mot IFK Norrköping har vägrat att läka på ett korrekt sätt.

- Jag har bara fått ett knä på vaden.

- Det går bara för långsamt.

- De sista dagarna har det gått framåt, men de första fem-sex dagarna så skulle jag nästan ha gått på kryckor.

Nielsen säger att han hoppas vara med mot Jönköping på lördag, men idag var första gången han hade en ordentlig träning. Han var med i alla moment, men såg ut att ha problem under löpningen i slutet. Han har nu två träningar på sig att bli matchklar.

- Förra veckan tränade jag en kvart och det var på söndagen. En kvart med laget, och det var det enda jag hade tränat.

Det är två MFF-spelare som definitivt missar matchen mot Jönköping, Rasmus Bengtsson och Pa Konate. Franz Brorsson är tillbaka efter tre matchers avstängning och gjorde igår en timme i U21-lagets seger mot Halmstad (3-1).

Om Nielsen saknas mot Jönköping är mittbacksalternativen främst Brorsson, Behrang Safari, Oscar Lewicki, och Felipe Carvalho. Lewicki och Carvalho startade ihop mot AIK, när laget höll nollan och Carvalho på stopptid gjorde matchens enda mål.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-05-31 kl 13:42
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons