Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
2v

Nielsen kommenterade möjligheterna att bli Blåvitts sportchef - Markusson: "Extremt oprofessionellt"

Foto: Bildbyrån.

Ole Nielsen uttalade sig till Fotbollskanalen om möjligheterna att bli IFK Göteborgs nya sportchef.
Det gillade inte Max Markusson.
- Det är extremt oprofessionellt, säger Blåvitts klubbdirektör till GT medan Nielsen själv menar att det inte är någon stor sak.

Fotbollskanalen kunde för ett par dagar sedan berätta att Ole Nielsen var aktuell att bli ny sportchef i IFK Göteborg, något som Nielsen själv bekräftade.

- Ja, jag har varit i dialog med IFK. Vi har haft en riktigt bra dialog hittills. Det är väl först och främst ledningen i Blåvitt som ska svara på det, men för min del har det varit en positiv dialog, sa Nielsen till Fotbollskanalen.

Blåvitts klubbdirektör Max Markusson blev inte glad över Nielsens kommentarer och menade till GP att uttalandet gick emot det han vill ska prägla klubben. Till GT valde Markusson att välja ännu starkare ord.

- Det han sa får stå för honom. Jag tänker inte kommentera honom i sig, men dem jag pratar med vet att jag värderar att man håller tyst väldigt högt. Det är extremt oprofessionellt (att säga så). Då kommenterar jag inte honom i sak utan beteendet generellt, säger Markusson till tidningen. 

Nilsen menar att han kunde valt att svara ”inga kommentarer” på Fotbollskanalens uppgifter, men att uppgifterna hade blivit omskrivna oavsett.

- Journalisten visste jättemycket och det måste ha kommit från någon i klubben. Jag svarade bara som det är: IFK är en fantastiskt spännande klubb med en fantastisk historia. Jag har ett stort kontaktnät i hela världen och skulle kunna skapa ett lag som tar IFK tillbaka till toppen. Det bevisade jag i Sönderjyske, säger dansken till GT.

Han vet nu inte om händelsen har uteslutit honom från chansen att få jobbet.

- Det får du fråga IFK om. Jag vet inte om man kan bli diskvalificerad för detta. Det här är ingen stor sak. Jag sa inget negativt alls om IFK utan tvärtom. Nu är det upp till IFK, säger Nielsen.

Publicerad 2019-01-02 kl 18:27
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons