Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Niklas Skoog chattade: "MFF-fansen vinner alltid på Olympia"

MFF-legendaren Niklas Skoog chattade inför derbyt med HIF. Läs om vem som är bäst i allsvenskan, vad han minns helst från karriären och vad han tycker om derbyt i Skåne.

Bara Zlatan: Vad tror du blir avgörande i kvällens derby?
Niklas Skoog: det laget som håller ihop lagdelarna bäst. gäller att stoppa omställningar

André: Varför vinner MFF ikväll? Spelar du Football Manager?
Niklas Skoog: tycker MFF har ett bättre lag med mer tyngd

Adam: Skooh , decinets spelare i malmö! Ifall du hade varigt rolle, Vem hade du spelat med, durmaz eller aubynn? agon eller ofere?
Niklas Skoog: Aubynn och ofere

Rambo: Hur mkt betydde klacken för dig när du spelade för malmö?
Niklas Skoog: Det är klart den betyder mycket för man vill ju prestera så bra som möjligt så ni blir nöjda. sen oxå för att ni skapar ett sånt tryck på läktaren så adrenalinet sprutar

Hadrovic: Tjena Skoog , vilka faktorer tror du kommer spela roll i kvällens match , =)? tror du på vinst=)?
Niklas Skoog: tror MFF vinner. Det som ska stämma är att stoppa omställningarna och att Danne o Ofere hittar ett bra sammarbete.

Alex: Hej! Du är inte sugen på att göra comeback i allsvenskan? Mitt lag ÅFF skulle behöva en målskytt. Du kan ju fundera på det. Hoppas på en MFF seger ikväll.
Niklas Skoog: Sugen är man men tror inte ÅFF skulle ha någon nytta av mig i dagsläget

Asmir comic: Hur var det att spela utomlands förförsta gången 1996-1999 ? vad gör du just nu ? kommer du bli mff tränare efter roland nilsson ? kan du hälsa på fc rosengård ?
Niklas Skoog: Att få spela utomlands var en dröm som gick i uppfyllelse och att få möta världstjärnor. Jag jobbar med att sälja alkolås till fordon på vägarna. Att bli tränare för Mff är en dröm som jag hoppas blir sann, men inget som är på gång. Hälsar gärna på FC Rosengård

Nicke: Vad är det som gör att skytteliga vinnarna har gjort mindre mål de senaste åren ( med ngt undantag), bättre försvarare eller vad?
Niklas Skoog: Det var bättre förr... Det hela tror jag beror på att många mål görs på fasta situationer där målen fördelas på många målgörare.

Maasu: Vore det inte roligare/större med ett riktigt derby där båda lagen kommer ifrån samma stad? Som det är i gbg och sthlm tex.... Länsderby känns inte så stort som medierna vill få det till känns det som...Du hade klart bästa målgesten när du lirade i Västra Frölunda by the way, vart tog den vägen? =)
Niklas Skoog: Klart hade det varit roligt med ett lokalderby men känns som nästan alla håller på MFF. Känslorna mellan malmö o helsingborg är ju stora precis som mellan lagen i storstäderna. Jag var ung o dum som hade den målgesten,tror ingen vill göra den igen...

Claes: Tjena , Spelar du i något lag för tillfället ?
Niklas Skoog: Har börjat träna med BK Nästet div5

Någon: Saknar du Skytteskolan?
Niklas Skoog: Var en rolig tid

Emil: Pontus Jansson går från anfallare till till mittback och får chansen i derbyt väldigt fort. Hur hade du klarat dig som mittback när du var som bäst?
Niklas Skoog: Inga problem, det är ju den lättaste platsen att spela på. Ingen i ryggen o behöver inte springa så mycket. Hade passat mig perfekt.

Björn: Vad tror du ni under Prahls ledning hade som Mff-lagen de senaste åren har saknat? Så som jag ser det verkade ni ha haft en klart bättre inställning och killerinstinkt och därutöver en härligare stämning inom laget. Har jag fel? Eller varför tror du att laget har misslyckats så de senaste åren? Tack för allt du har gjort. Du är för alltid en hjälte!
Niklas Skoog: Tack för dina fina ord! En tränare som ger rätt roller till rätt personer får framgång. Det gjorde Tom, plus att han lämnade oss eget ansvar. Får du det växer man.

Philip: Tror du Malmö har vad som krävs för att gå hela vägen iår? Jag tycker det känns som om laget iår är sämre än det man hade 2004 t.e.x.
Niklas Skoog: Malmö kan gå hela vägen men då måste allt stämma. Inte för mycket skador för det känns som det finns för mycket unga spelare.

Bengt: Du som var i MAIF ett kort tag - är du förvånad över deras topplacering?
Niklas Skoog: Nej! Dom har ett bra lag som spelat ihop länge.

dekan: Om Mff ringer dig just nu och säger Niklas vill du spela ikväll , va hade du sagt?
Niklas Skoog: Jag ställer alltid upp för MFF.

Rambo: Om du fått frågan skulle du spela för hif?
Niklas Skoog: Har för stora känslor för MFF så det hade inte gått.

Matt: Hej. Måste först och främst tacka dig för dina goda år i Malmös himmelsblåa tröja. Hur tycker du att 2010 års upplaga av Malmö, står sig mot 2004 års lag? Vem anser du vara allsvenskans största profil i år?
Niklas Skoog: Tack så mycket! Laget som vi hade 2004 var bättre än i år. Vi hade toppspelare på varje position o mer därtill. Även mycket mer erfarna spelare som vet vad som gäller att vinna matcher. Största profilen kan bli Ekenberg.

Jonte: Vem kommer spela som mittback idag? Robet eller Pontus..
Niklas Skoog: Vet inte. Dom håller det nog till sista stund

Sillen: Vilken vinner allsvenskans skytteliga i år?
Niklas Skoog: Tror det kan bli Gefles forward eller Mjällbys

jonny: Vem blir Malmös nästa utlandsproffs?
Niklas Skoog: Känns som Molins är närmast, har tagit ett stort steg i sin utveckling.

Cornér: Tjena Skogen! Tänkte höra om du är aktiv inom MFF på ngt sätt? Om inte så borde de kontraktera dig och Ante, om han nu har tid att vara ifrån golfbanan! Två underbara lirare som utan Malmöanknytning slet som fan för oss!
Niklas Skoog: Har tyvärr inget aktivt med MFF. Vi båda skulle gärna göra något för MFF men dom måste oxå vilja.

Jow: Vem tror du vinner allsvenskan i år?
Niklas Skoog: Har sagt Blåvitt men dom blir utmanade av MFF i år,även HIF.

Nicke: Saknar en spelare i allsvenska som gör det där lilla extra som du hade , men även tidigare me Broilin, Thern, Ljungberg,Zlatan & Henke osv...när dom slog igenom, då man faktiskt gick och kollade på en match bara för att se ngn av dem spela med eller mot sitt lag. Finns det ngn med den talagnen idag o om inte tror du vi får se det igen?
Niklas Skoog: Dom finns redan i allsvenskan men många av dom stora talangern försvinner i tidig ålder. När Martin med co slog igenom var det väldigt få som fick proffskontrakt. Det var bara dom bästa.

Gottfriedd: Vilken tränaren som du hade gillade du mest?
Niklas Skoog: Den bästa tränare jag haft är Tom Prahl. Både som person och tränare.

Benjamin: Spelar du nåt dator,ps3,xbox spel extra mycket ?
Niklas Skoog: spelar ibland men då äventyrsspel

Löfgren: Vem vinner läktarmatchen idag? Kanske en dum fråga ifs! ha de!
Niklas Skoog: Dum fråga! Malmö fansen vinner alltid på olympia

Nicke: Bästa spelaren du spelat mot? både i allsvenskan och annars...
Niklas Skoog: Lothar Matteus. Han hade allt

Gottfriedd: Jag gillade dig som bäst när du spelade i Örebro. Kändes som det var bästa tiden av din karriär. Håller du med? Kändes som deras spel passade din spelstil på något sätt, du var alltid ett hot framför mål och i djupled
Niklas Skoog: Hade en väldigt bra tid i Örebro där jag fick en lite friare roll som passade mig men tycker att jag var som bäst i MFF

Moliere: Hur tycker du att fotbollen har utvecklats under den tiden som du har varit aktiv?
Niklas Skoog: Otroligt mycket. Jag debuterade 1990 i Västra Frölundas a-lag där alla jobbade eller gick i skolan. Passningstempot plus att spelarna är snabbare idag är skillnaden. Träning ger färdighet...

Stefan Larsson: Vill tacka dig, vilket lag du ön spelade i så var det mitt lag. Så nu när du avslutade din karriär i MFF så blev det automatiskt MFF, vilket är ditt favoritlag i allsvenskan? Så jag vet vilket lag som jag ska heja fram framöver.
Niklas Skoog: Tack så mycket! Håller på MFF så dom kan du heja på.

Anders: Skulle din spelstil passat att spela bredvid Zlatan?
Niklas Skoog: Är bra på att anpassa mig till andra på plan så det tror jag.

sören S: hallå ! Är de sant att du äger ett solarium? ;)
Niklas Skoog: Nej, men hade en kompis som gjorde det. Man ska inte tro på allt som står i tidningen.

Rutger Flemming: När började du spela fotboll?
Niklas Skoog: 6 år

Staffan: Vilken lagdel är starkast i Näset?
Niklas Skoog: mittfälltet

Algons: "Niklas Skoog, suuuperstar hur många mål ska de bli idaaag?" Tack för din tid i di blåe! Hur tror du det kommer bli på backsidan i MFF nu när Sudic är borta resten av säsongen. Värvning?
Niklas Skoog: Tror inte på värvning. Man sätter in Halsti eller Pontus. Kan oxå flytta ner Robert o sätta in pekalski på mitten.

Sillen: Hej Nicke.. Du som har lite koll på maif, håller bagarn än?eller håller åldern att ta ut sin rätt?
Niklas Skoog: Tycker det är han som håller ihop försvaret.

dekan: Vem är världens bästa fotboll spelare just nu tycker du? , och va tror du om matchen ikväll mellan inter- barcelona?
Niklas Skoog: Leo Messi. Tror Inter får det svårt. 0-2

ibra: vilken är din bästa fotbollsklub utan mff som spelar i europa
Niklas Skoog: Tottenham, har dom i mitt hjärta sen 1987

Henke: Vilken anfalls partner har varit lättast att spela tillsammans med?
Niklas Skoog: Ijeh. Vi sammarbetade väldigt bra med varandra

Sini: Tjena legandaren Skoog! Ska du på matchen idag? :) Varför tog karriären slut efter MFF? Hade du inte mer att ge? Får vi se dig på en fotbollsplan igen! Tack för alla minnen!
Niklas Skoog: Kände att när MFF inte ville ha mig kvar så ville jag inte flytta på mig. Fick anbud men ville egentligen bara spela för MFF. Div5 kanske

Jonas: Jag undrar vem som hade det hårdaste skottet i mff under din tid
Niklas Skoog: Afonso

Koeman: Många vill ju kalla dig en "riktigt jobbig jävel" att möta på planen, om vem/vilka skulle du kunna säga detsamma om, ifall vi går igenom de tider du spelat.
Niklas Skoog: Fanns ingen grinigare än mig...

Amiin: Vad tycker du om jilwan och hur han är som spelare Han som kom från Bk forward..?
Niklas Skoog: Gillar Hamad men tycker att han tar för sig för lite. Kommer bli en stor tillgång för MFF

Joakim: Hej! Vem anser du är den mest underskattade spelaren i MFF?
Niklas Skoog: Robert Åhman-Persson. Gör ett riktigt bra jobb för sina medspelare.

minicasillas: Vem är den bäste målvakten du mött?
Niklas Skoog: Jag spelade med Andreas Köpke i Nurnberg, bästa målvakt jag sett.

moderator: Då tackar vi Niklas och läsarna för alla svar samt alla frågor. Glöm inte derbyt i kväll. HIF mot MFF. En fest och en match utöver det vanliga! Tack igen Niklas!

Publicerad 2010-04-20 kl 15:11
Annons
Annons
Annons