Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
39v

Nikola Djurdjic nära en övergång till Hammarby

Foto: Bildbyrån.

I mitten av februari uppgavs Hammarby och Nikola Djurdjic ha haft kontakt.
Enligt vad Fotbollskanalen erfar är serben nu nära en övergång till Bajen.
- Inga kommentarer, säger agenten Michael Kallbäck till Fotbollskanalen.

Det var Aftonbladet som för en månad sedan rapporterade om att Hammarby förde diskussioner med den tidigare HIF- och MFF-anfallaren Nikola Djurdjic om en övergång. Den numera 31-årige serben lånades först in till Helsingborg 2012 och gjorde då stor succé med 14 mål på 19 matcher. Några år senare, 2015, var det i stället Malmö FF:s tur att ta in anfallaren på lån. Totalt blev det 22 matcher i himmelsblått och bland annat sex framträdanden i gruppspelet i Champions League.

När Fotbollskanalen frågade Jansson om intresset för en månad sedan var han fåordig.

- I och med att jag har varit med ett tag så håller jag kontakten med de spelare som jag lärt känna personligen, sa sportchefen Jesper Jansson då.

Är han aktuell för Hammarby?
- Det vill jag inte kommentera. Just nu har vi en full trupp. Nu är det nästan bara Sverige, Norge och Danmark som har öppna fönster, så händer det inte något utåt så sitter vi med en ganska full trupp.

Enligt vad Fotbollskanalen erfar är det nu nära med en flytt till Bajen för Djurdjic. Parterna har haft en kontinuerlig dialog sedan det första mötet i mitten av februari. Nu väntas övergången bli klar inom kort.

- Inga kommentarer, säger agenten Michael Kallbäck till Fotbollskanalen.

Senare under onsdagen kallade Hammarby till en presskonferens på torsdagsmorgonen för att presentera "förändringar i spelartruppen".

Nikola Djurdjic och hans tidigare klubb, danska Randers, bröt kontraktet i slutet av januari och han skulle kunna skriva på för Hammarby som Bosman.

Hammarby uppges även ha gjort klart med Erkan Zengin. Expressen skrev under onsdagen att mittfältaren väntas presenteras inom kort.

Publicerad 2018-03-14 kl 15:07
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons