Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Nils-Eric hoppas på ''Watta-effekt''

AIK-profilen Nils-Eric Johansson är lättad över att Walid Attas avstängning hävs. Vicekaptenen anser att det vore ohållbart att fortsätta peta stjärnan.

- Det är ett bra beslut att man har lyssnat på oss. Walid har haft ett jättebra år och vi behöver all energi vi kan få, säger Nils-Eric Johansson till FotbollDirekt.se.

Walid Atta har som bekant inte velat förlänga sitt kontrakt med AIK och straffats för det av ledningen med en avstängning - fram till i går då han alltså fick klartecken till spel igen.
Nog för att ledningen med sportchefen Jens Andersson redan för en tid sedan öppnade för Atta igen när både Nils-Eric Johansson och Per Karlsson saknades - då var det emellertid Atta som backade och ville bli sedd som mer än en nödlösning.

Men nu har som sagt AIK:s ledning svängt i frågan och vill uppenbarligen ge sin kanske bäste försvarare fullvärdiga villkor igen.
På kvalplats fyra omgångar före slutet får nu tränaren Alex Miller chansen att använda toppförsvararen igen.
Fotbollskanalen rapporterar att Atta hade gjort comeback redan i derbyt mot Djurgården om han inte hade drabbats av ett ryggskott.

- Det är viktigt för oss att han får spela igen. Det känns jättebra att ledningen lyssnat. Visst måste han prestera som alla andra med med Walid får vi in en stark och modig och bolltrygg spelare, analyserar Nils-Eric Johansson.

- Det har varit en svår situation för Walid men vi spelare har ju hela tiden sagt att vi inte varit ense med ledningen i frågan.

Publicerad 2010-10-09 kl 15:07
Annons
Annons
Annons