Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Nils-Eric Johansson lättad att fansen fick en seger: ''Alltid rädd att få kniven mot huvudet''

AIK:s Nisse Johansson är lättad efter AIK:s 2-0-seger mot IFK Norrköping på lördagen.

Nisse Johansson tror att mötet med fans som sökte upp AIK-spelarna under en träning tidigare i veckan fick stor betydelse för den här matchen:

- Det var något positivt som kom ur det. Man är nästan alltid orolig för att de ska komma dit och sätta kniven mot huvudet på en, säger AIK:s Nisse Johansson till FotbollDirekt.se.

- Men nu var det bara kul när det var så här positiva tongångar. Där vi fick höra att vi kan bli hjältar och få hjältestatus. Det var bra att något hände.

2-0 mot IFK Norrköping gör att AIK nu är uppe på samma poäng som Djurgården och att säsongen kan sluta med en femteplats. Men Johansson är långt i från nöjd med spelet mot Norrköping:

- Vi är ganska starka på Råsunda men har inte fått segrarna med oss. Vi spelade stundtals bra de första 30 minuterna, för vår del gäller det nu att spela lika bra matcherna igenom.

- Det är alltid skönt att gå vidare efter en seger. Nu gäller det för vår del att - ut med bröstet och upp med huvudena.

Men det förra Englands-proffset var snabb med att betona att Norrköping inte är någon värdemätare att tala om.

- Det märks att Norrköping är ett lag utan självförtroende. Vi har mycket boll men vi har svårt att skapa riktigt bra målchanser. Därför var det extra skönt att vinna den här matchen.

FotbollDirekt.se

Publicerad 2008-10-18 kl 17:28
Annons
Annons
Annons