Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Nils-Eric Johansson: "Måste reda ut det här så snart som möjligt"

Storförlust mot Elfsborg - AIK:s krisstämpel består. Nils-Eric Johansson vet inte hur man ska ta sig ur krisen, bara att det måste göras snart.

- Vi måste reda ut det här så snart som möjligt, säger Nils-Eric Johansson till FotbollDirekt.se efter 0-4 mot Elfsborg.

- Vi har ganska mycket att jobba med. Framförallt måste vi få ihop enheten.

Exakt hur AIK ska ta sig ur det prekära läge som man försatt sig i vet inte Johansson, spelmässigt anser han att man har problem defensivt som offensivt. Laget fungerar inte helt enkelt och det märktes tydligt mot Elfsborg.

- Det börjar förjävligt med mål i baken efter fem minuter. Sen tycker jag att vi jobbar oss in i matchen men så kommer 2-0 också. Och sen i andra halvlek får vi rött kort, de straff och 3-0… suckar Johansson.

Ännu en storförlust för AIK på bortaplan, i förra bortamatchen 0-4 mot IFK Göteborg, i dag samma siffror på Borås Arena. De regerande svenska mästarna ligger fortsatt under nedflyttningsstrecket med bara nio insamlade poäng på tretton matcher.

Nu återstår det endast en match innan VM-uppehållet, mot Åtvidaberg på Råsunda. Ett uppehåll som medför både positiva och negativa aspekter enligt Johansson.

- Just nu känns det ganska positivt att det kommer - det är en möjlighet för oss att spela ihop lagdelarna. Men det är inte enbart positivt, det är inte så roligt att gå in i ett uppehåll med det här hängande över oss.

Publicerad 2010-05-12 kl 23:35
Annons
Annons
Annons