POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Nilsson förnekar att han ersätter Nilsson

Tidigare HIF-tränaren och MFF-lagledaren Bosse Nilssons namn har dykt upp i snacket kring Roland Nilssons efterträdare men Bosse Nilsson förnekar att han är aktuell.

- Klart jag är smickrad över att bli nämnd. Men jag kan inte säga att det är aktuellt eftersom jag inte fått frågan, säger Nilsson till Skånska Dagbladet.

Tränarfrågan i Malmö FF börjar närma sig klimax och nu har Malmö lagt locket på i frågan för att få lite arbetsro. Inga frågor kring den nya tränaren kommer att besvaras förrän namnet presenteras.

Och ett namn som kan strykas från listan är tidigare Helsingborgstränaren Bosse Nilsson, som också har mångårig ledarerfarenhet från Malmö FF och som känner till klubben mycket väl.
Han berättar för Skånska Dagbladet att han inte ens fått en officiell förfrågan från klubben.

Samtidigt inser han precis som många andra att situationen börjar bli panikartad hos MFF i jakten på ett nytt namn.
- Det vore bra för klubben. Nu är klockan fem i tolv eller kanske till och med fem över, säger han apropå hur akut det är att hitta en ny tränare till klubben.

Bosse Nilsson har sin egna teori till varför det drar ut så pass mycket på tiden som det gör.
- Jag tror att det hänger mycket samman med brist på tillgängliga kandidater.

Och Nilsson tror att det mycket väl kan bli ett utländskt namn som presenteras av Malmö FF som Roland Nilssons efterträdare.
- Mitt i vår säsong är det väl snarare en utländsk kraft som kan bli aktuell, från en annan liga med en annan speltermin än den svenska.

Publicerad 2011-05-17 kl 09:28
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå