Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Nilsson lugnar skakiga Elfsborg

Efter en något skakig inledning av säsongen har Elfsborg trots allt sex poäng. Mot Norrköping fick både Lasse Nilsson och Viktor Claesson spräcka målnollan.
- Det var skönt att få sätta dit den, säger Lasse Nilsson.

Efter en bra försäsong ställdes Elfsborg mot Djurgården i premiären och blev så gott som utspelat, ändå vann laget matchen. I den andra omgången följde boråsarna upp med en förlust  mot mästarna Helsingborg. Där var de gul-svarta snäppet bättre än skåningarna men fick inte med sig några poäng.

I torsdagens match mot Norrköping var Elfsborg både det bättre laget och fick med sig alla tre poängen. Dessutom fick anfallaren Lasse Nilsson göra säsongens första mål.
- Vi börjar trevande tycker jag och släpper inte till lika mycket bakåt som vi gjorde mot Djurgården. Det kändes ändå som att vi fick en ganska behaglig resa. Efter 1-0 har vi kontroll på matchen. Det ser bättre och bättre ut, säger Lasse Nilsson till FotbollDirekt.
Du gjorde mål också och gav er ledningen, berätta!
- Ja precis, Oscar Hiljemark slår ett hårt inlägg som jag når högst på och nickar dit nere vid stolpen. Den studsar kanske en meter innan mål och får lite extra fart i gräset men det var skönt att se den gå in.

En av allsvenskans största talanger fick mot Norrköping göra sitt första allsvenska mål. Värnamofostrade Viktor Claesson satte spiken i kistan till 2-0 efter ett snyggt skott intill bortre stolpen. Lagkamrat Nilsson lovordar nu talangen.
- Han är generellt sett den största talangen som spelar i allsvenskan. Han har en enorm potential och är klok i sitt spel. Jag är helt övertygad om att vi kommer att få se mer av Viktor ju längre fram vi kommer på säsongen.

Michael Ehn

Publicerad 2012-04-12 kl 22:42
Annons
Annons
Annons