POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Nilsson: Två bra räddningar

Helsingborgs IF-Örebro SK
Daniel Andersson har fått ta rollen som Helsingborgs syndabock flera gånger. Men inte mot Örebro. Tränaren Bosse Nilsson tackade Andersson för segern efter matchen.

Helsingborg hade en 1-0-ledning mot Örebro efter att Henrik Larsson lyft in ledningsmålet i första halvlek. Men ledningen var bräcklig. Örebro tryckte på i slutet. Helsingborgs annars så kritiserade målvakt Daniel Andersson klev då fram och räddade tre poäng till HIF.
- Det var två riktigt bra räddningar. Men vi har haft fullt förtroende för honom hela tiden, säger tränaren Bosse Nilsson till FotbollDirekt.com.

Målvakten och de tre poängen var Nilsson nöjd med. Segersiffrorna var tränaren inte lika belåten över.
- Vi skulle gjort några mål till, men vi har svårt i det sista. Men det är klart, vi har gjort flest mål i allsvenskan, så vi ska inte klaga. Och jätteskönt att vi håller nollan, det behöver man också ibland.

Marcus Lantz kliver fram i dag igen. En av allsvenskans främsta mittfältare?
- Han är riktigt bra, han har kommit tillbaka till den klass han höll i Bröndby. I höstas var det väl inte så bra alla gånger, men nu är det jättebra.

Ska vi räkna med Helsingborg i guldstriden?
- Vi har ju själva sagt att vi satsar på topp fyra. Vi har gjort en bra vårsäsong, även om vi är inte nöjda med poängen. Nu ska vi se till att vinna mot Trelleborg och skaffa oss ett riktigt bra utgångsläge inför hösten.

Publicerad 2008-05-07 kl 23:40
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå