Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Noring bekräftar - förhandlingar på is: "Beror på irritation"

Viktor Noring och Trelleborg förhandlar inte. En spricka har uppstått. Noring riskeras nu som Bosman - även om det är något han helst vill undvika.

– Det fanns en irritation när fönstret stängdes, säger Viktor Noring som dock har för avsikt att förlänga det kontrakt som går ut efter säsongen.

Viktor Noring bekräftar nu att han känner ett missnöje och irritation mot vissa personer inom Trelleborg för den missade övergången till Fulham. Hans agent Martin Klettes irritation var i går påtaglig när han för FotbollDirekt berättade om avbrutna förhandlingar med Trelleborg.

– Det beror på en irritation från Viktors och min sida på att vissa av TFF:s representanter varit ute och surrat i media utan att ha belägg för sina uttalanden.

Viktor Noring förstärker i dag för Trelleborgs Allehanda agentens uttalanden:

– Det fanns en irritation när fönstret stängdes kring hur allt sköttes inom klubben. Tyvärr gjorde vissa personer inte vad vi kommit överens om. Det skapade en onödig irritation både för mig och Martin. Sedan hade övergången (till Fulham) kunnat spricka ändå, men det kändes som att saker och ting inte sköttes så bra. Problemet var att det skulle ha skötts internt.

– Jag vill inte gå som Bosman, det har jag sagt hela tiden. Jag vill förlänga men vi får se hur det utvecklar sig. Just nu ligger förhandlingarna på is. Förhoppningen är att förlänga med klubben innan jag skriver på för en annan klubb, det är det som jag är inställd på. Men det har varit en frustration mot TFF där Martins jobb har försvårats.

Exakt när förhandlingarna kan komma i gång igen är osäkert men Noring utesluter i alla fall inte att längre fram fortsätta samtalen om ett nytt kontrakt.

– Ja, om föreningen sköter sig. Jag vill ha klart för mig att de håller sig till det som vi sagt. I så fall ser jag inga problem med att förlänga.

FotbollDirekt.se

Publicerad 2011-03-02 kl 13:01
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons