Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Noring irriterad på TFF - lagt ner förhandlingar

Viktor Noring kan vara på väg att säga nej till Trelleborg. Nej - till en kontraktsförlängning och bli Bosmanfall.
- Det är TFF:s sätt att hantera media som är orsaken till detta, säger hans agent.

Hela januari-månaden igenom var Trelleborgs Viktor Noring aktuell för Fulham men det sprack.
Trelleborg och Fulham kunde inte bli överens.
Därefter har Trelleborg i stort sett tagit för givet att Noring kommer tackar ja till att förlänga sitt utgående kontrakt och därmed inte riskera supertalangen som Bosman.

Utspel som skapat irritation hos Noring och hans agent – trots att huvudpersonen själv nyligen såg ut att ha bestämt sig för att förlänga med ett år i en intervju med Sportbladet.
I dag står det klart att förhandlingarna med Trelleborg är avbrutna.

- Det beror på en irritation från Viktors och min sida på att vissa av TFF:s representanter varit ute och surrat i media utan att ha belägg för sina uttalanden, avslöjar hans agent Martin Klette för FotbollDirekt.se.

- Dessutom var det sagt att besöket till Fulham inte skulle kommenteras i media vilket TFF ändå gjorde. Främst är det Per-Anders Abrahamsson och Lasse Larsson vi är kritiska emot. Vi har däremot fullt förtroende för Stefan Nilsson som också var den som skötte förhandlingarna med Fulham och därmed hade egentlig insyn i affären.

Exakt hur mycket ett nytt kontrakt är i fara vill inte agenten gå in på. Men jämte det gnissel som uppstått så har Klette samtal med ännu en Premier League-klubb, jämte Fulham.

- Ja, det handlar om ännu en Premier League-klubb. Kontakter togs med den här klubben i december via våra samarbetspartners i England.
- Klubbarna har haft viss kontakt i slutet av januari men det var för ont om tid att göra något klart då.

Men att den här andra engelska klubbens intresse påverkat Noring till att skjuta upp förhandlingarna med Trelleborg, det håller inte Klette med om. Orsaken till problemen är istället enbart gamla ’’massmediala synder’’.

- Nej, det har egentligen inget samband med det. Det är TFF:s sätt att hantera media som är orsaken till att det ser ut som det gör.

Hur ser Viktor på intresset ifrån den här andra Premier League-klubben?

- Han är öppen för de flesta bra klubbar i högsta serien i England och Italien med bra verksamhet och en rimlig konkurrenssituation på målvaktssidan.

Publicerad 2011-03-01 kl 19:01
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons