POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

”Norling får sparken på måndag”

Enligt uppgifter till supportrarna i AIK-alliansen kommer Rikard Norling få sparken på måndag . Nu kräver de Sportchef Ola Anderssons och vd Charlie Granfeldts avgång.

Fotbollskanalen.se har tidigare avslöjat att Rikard Norling i sitt kontrakt med AIK har en klausul som gör att om han får sparken behöver klubben bara betala hans lön i ett halvår istället för kontraktstiden ut. Det finns också klausuler i hans assistenters kontrakt som stipulerar att den dag Norling får sparken får även de gå.

I ett öppet brev går nu AIK-alliansen ut med att de har uppgifter som säger att ledningen i AIK redan har bestämt sig för att sparka Rikard Norling.

Detta har fått supportrarna att ilskna till och nu kräver de att klubbens sportchef Ola Andersson, och klubbens vd Charlie Granfelts avgång.

"Det har tidigare kommunicerats ut från klubben, såväl internt som externt, att tränarfrågan ska utvärderas och avgöras först efter säsongen. Formellt sett kan detta anses stämma då styrelsen ännu inte tagit det slutliga beslutet. Men i praktiken är frågan internt redan avgjord sedan AIK:s sportchef Ola Andersson och VD Charlie Granfelt i onsdags (081029) i samband med ett möte i sportrådet (där även ungdoms- och utvecklingsansvarige Leif Karlsson deltog) lämnat sina synpunkter och rekommendationer.” – skriver de i sitt öppna brev.

”AIK:s organiserade supporterföreningar och grupperingar har idag slutligen tappat allt förtroende för sportchefen Ola Andersson och VD Charlie Granfelt och vår uppmaning till dessa är att de omgående ställer sina platser till förfogande och avgår så att detta kan sluta någorlunda värdigt utan att deras namn behöver släpas i smutsen något mer än av dem själva.” – fortsätter de.

Publicerad 2008-11-02 kl 00:26
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå