Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Norling hämtar mästarförsvarare

Rikard Norlings lagbygge i Assyriska börjar ta form allt mer. Sent på måndagskvällen presenterades ännu ett nyförvärv - en tidigare svensk mästare.

Mikael Eklund, som tog SM-guld med Kalmar FF 2008 fick inget nytt kontrakt med smålänningarna till nästa säsong. Hans stora skadeproblem gjorde att Kalmar var tveksamma till att satsa på Eklund också i fortsättningen, inte minst efter den korsbandsskada han fick i vänster knä.

Brage och Öster har pekats ut som en nya tänkbara klubbadresser men i stället väljer han en annan Superetta-klubb, nämligen Assyriska.
- Assyriska ger mig chansen att komma tillbaka efter mina skadeproblem och det tackar jag för, säger Eklund till Dagens Nyheter.

Han har skrivit på ett ettårskontrakt och ser fram emot att bli tränad av Rikard Norling.
- Jag är friskförklarad sedan två veckor tillbaka och hoppas på en nystart i karriären. Det ska bli spännande att jobba ihop med Rikard Norling.

I och med värvningen av Eklund har Norling tydligt stakat ut riktningen för Assyriska inför nästa säsong. Räkna med ett försvarsstarkt Södertälje-lag, då Eklund blev den fjärde försvarsförstärkningen till nästa säsong. Sedan tidigare har klubben knutit till sig David Björkeryd från Qviding, Richard Jansson från Ljungskile och Gustaf Segerström från Sirius.

Publicerad 2009-12-22 kl 12:21
Annons
Annons
Annons