POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Norling labbar om Durmaz-roll

Hur når Malmö FF Jimmy Durmaz-dimension igen? Rikard Norling experimenterar i kväll vidare - här är senaste namnet som tänkt Durmaz-kopia.
- Jag är bäst som anfallare, men nu vill tränarna testa lite nytt, säger Alexander Nilsson till Sydsvenskan.

Blir det Alexander Nilsson som ska lösa det vakuum som finns efter Jimmy Durmaz flytt till Turkiet? I kväll får han hur som helst chansen på vänsterkanten mot Sandviken i Svenska cupen.

– Jag är bäst som anfallare, men nu vill tränarna testa lite nytt. Hellre att spela på kanten än att sitta på bänken. Varje gång man får spela är det en möjlighet att slå sig in i A-laget. Om tränarna tycker att jag är ett bra alternativ på kanten köper jag det, säger nittonåringen till Sydsvenskan.

Snabba kast för Alexander Nilsson som så sent som i förra veckan gick på högerkanten mot Lazio i träningsmatchen på Roms Olympiastadion i torsdags.
– Det passar mig ännu bättre att spela till vänster och gå in i banan. Komma till avslut med högerfoten och skicka fram Ricardinho (vänsterbacken). Men jag kommer inte att vara som den nye Jimmy, precis, säger Alexander Nilsson.

– Vi kommer från Rom och har mött Lazio. Nu ska vi upp och möta Sandviken på konstgräs. Det är lite skillnad, det gäller inte att underskatta dem. Vi spelar ändå med ett starkt lag och är tillräckligt professionella för att lösa det här.

Inför Sandviken i kväll. Tre skadade spelare i form av Johan Dahlin, Pontus Jansson och Ivo Pekalski.

– Pontus räknar vi med att få igång i full träning under veckan. För att han ska få en bra utveckling under ett längre perspektiv är det viktigt att han får ett uppehåll. Under den senaste månaden har det nästan varit matcher hela tiden, säger Rikard Norling.

Ivo Pekalski?
– Ivo har fortfarande trubbel med sin fot, säger Rikard Norling till Sydsvenskan.

Malmö FF:s preliminära startelva: Robin Olsen – Miiko Albornoz, Jasmin Sudic, Daniel Andersson, Ricardinho – Jiloan Hamad, Wilton Figueiredo, Simon Thern, Alexander Nilsson – Mathias Ranégie, Daniel Larsson.

Publicerad 2012-08-20 kl 11:11
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå