POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Norling tar över skadedrabbat MFF

3-0-seger i Roland Nilssons avskedsmatch. Men ändå innebar cupsegern mot Halmstad nya bekymmer för skåningarna. Rikard Norling kommer till ett lag med många skadeproblem.

Skadeproblem har stört Malmö FF under våren och när nu Rikard Norling tar över laget får han direkt ett par saker att fundera på. Både Dardan Rexhepi och Daniel Larsson skadade sig mot Halmstad.

- Det är en muskelsträckning i framsidan av låret. Eventuellt blir det magnetundersöknign de närmaste dagarna, säger Malmös läkare Pär Herbertsson till Sydsvenskan om Rexhepis skada.

Larsson fick en smäll på fotknölen men där handlar det mest om att övervinna smärtan och Herbertsson hyser god förhoppning om att Larsson snart kan vara tillbaka.
Då ser det värre ut för Rexhepi.
- Det är svårt att säga hur länge Dardan blir borta. Kanske en eller ett par veckor, säger Herbertsson.

Det är ingen hel trupp som Norling får ta över, utan det finns lite småskavanker här och var. Målvakten Johan Dahlin är borta sedan tidigare. Nu har också reserven Dusan Melicharek känning av en fotskada och tidigare saknas också Ivo Pekalski och Wilton Figueiredo.
- Wilton är inte redo för att gå in i full träning. Han får ta en extra vila över uppehållet och det kommer att göra honom gott, sade tränaren Roland Nilsson till Sydsvenskan inför matchen mot Halmstad.

Publicerad 2011-05-30 kl 10:21
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå