Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN
30v

Norrköping anställer meriterad scout: "En del i vårt nästa kliv som förening"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

IFK Norrköping går ut med att man anställer Stig Torbjörnsen, tidigare chefsscout i norska Rosenborg, för att hjälpa till med scouting och rekryteringar.
- Den här satsningen är en del i att ta nästa kliv som förening, säger Norrköpings manager Jens Gustafsson till klubbens hemsida.

Det svenska sommarfönstret öppnar snart, och IFK Norrköping hoppas att klubben redan nu sommarfönstret ska kunna använda sig av Stig Torbjörnsen nätvärk.

- Med Stig får vi ett ännu större urval och kvalitativa bedömningar av spelare som kan bli intressanta för Norrköping. Alla toppklubbar i Sverige och Norden har den här typen av anställning och den här satsningen är en del i att ta nästa kliv som förening, säger Norrköpings manager Jens Gustafsson till klubbens hemsida.

Torbjörnsen har tidigare varit chefsscout i norska Rosenborg och kommer närmast från danska Viborg.

- Med Stig får vi ett ännu större urval och kvalitativa bedömningar av spelare som kan bli intressanta för Norrköping. Alla toppklubbar i Sverige och Norden har den här typen av anställning och den här satsningen är en del i att ta nästa kliv som förening, säger Jens.

Torbjörnsen själv är glad över att ansluta till Norrköping.

- Förhoppningsvis kan jag hjälpa till med att hitta spelare som inte hittats tidigare. Alla i klubben vet exakt hur laget fungerar och de vet vad de ska göra, säger han till IFK:s hemsida.

Se höjdpunkterna från IFK Norrköpings seger mot IFK Göteborg i spelaren ovan.

Publicerad 2017-06-13 kl 16:10

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER