Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN
48v

Norrköping-backen om snöpliga självmålet: ”Känns som att det är en på 1000”

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

SOLNA. IFK Norrköping såg ut att vara på väg mot en poäng i dagens toppmöte med AIK på Friends Arena - men fälldes av ett självmål.
- Det känns som att det är en på 1000 att det ska bli så, säger Pekings olycksgubbe Christopher Telo.

När klockan hade tickat upp till 75:e minuten stod det fortfarande 0-0 på Friends Arena mellan AIK och IFK Norrköping. Då stormade hemmalagets Daniel Sundgren in i straffområdet och sökte ett inspel inåt i boxen.

- Jag ska ner och täcka inlägget, och så får jag den på mig och den styrs i mål. Det känns som att det är en på 1000 att det ska bli så. Men så är det ibland, säger Norrköpings Christopher Telo, som var sist på bollen som gav AIK 1-0-målet, ett resultat som stod sig matchen ut.

- Jag tycker att vi har bra kontroll på dem och gör en tekniskt bra match. Men det räckte inte, säger Telo.

Vad går genom huvudet när man gör ett sådant självmål?
- Det är klart att det är tungt att det är just en själv som den tar på. Men man måste vara stark i de lägena. Det är bara att gå upp på det igen. Man krigar och gör sitt bästa. Det är sådant som händer.

- Man är människa, men man måste gå vidare och vara stark. Jag känner att jag är stark som människa. Det är bara att gå vidare.

Norrköping har i och med dagens resultat tre raka förluster i allsvenskan. Telo har svårt att svara på varför det gått som det har gått.

- Det är svårt att säga. Det kan vara tillfälligheter men det kan också finnas saker som vi kan göra bättre. Vi får åka hem och titta på det, säger han.

Se målet i spelaren ovan.

Publicerad 2017-07-16 kl 20:40

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER