POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

''Norrköping kan klara kontraktet''

Örebro lyckades inte överlista seriejumbon trots hemmaplan och en man mer. Trots nio raka matcher utan förlust är Fredrik Nordback inte nöjd. Nu tror ÖSK:s lagkapten på nytt allsvenskt kontrakt för Norrköping.

- De kan absolut klara kontraktet, de ligger bara några poäng efter och kan mycket väl vara med och kriga. Jag tycker att de är minst lika bra som Ljungskile, det som jag har sett av dem, säger Örebros lagkapten Fredrik Nordback till FotbollDirekt.se efter att hans lag misslyckats att ta tre poäng inför nära 11000 åskådare på Behrn Arena.

Örebro har varit ett av de formstarkaste lagen i allsvenskan under hösten och har nu nio raka matcher utan förlust. Men 2-2 mot Norrköping är inte ett godkänt resultat enligt Fredrik Nordback.
- Vi släppte in lite väl billiga mål idagoch gjorde lite för billiga misstag. Sen blir vi för stillastående och ligger för långt ifrån varandra. Vi hade ett väldigt utspritt lag idag.

Till dagens stora glädjeämnen kan närkingarna räkna det massiva publikstödet - 10606 personer kom för att se mötet med tabelljumbon.
- Det är fanastiskt att det kommer så mycket folk och stöttar oss. Det beror nog delvis på att vi spelar rolig fotboll men sen finns det också ett stort fotbollsintresse i den här staden.

Örebros kvittering kom genom Kim Olsen, som fortsätter att ösa in mål i allsvenskan. Dansken är bara på lån, men Fredrik Nordback ser gärna att kontraktet permanenteras.
- Det får vi verkligen hoppas, han betyder jättemycket.

Örebro SK - IFK Norrköping 2-2

Mål: 1-0 (25) Nordin Gerzic, 1-1 (36) Daniel Bamberg, 1-2 (46) Felix Magro, 2-2 (53) Kim Olsen.
Gula kort Örebro: Magnus Wikström
Gula kort Norrköping: Kevin Amuneke, Mikael Roth, Richard Spong.
Rött kort Norrköping: Mikael Roth.
Domare: Jonas Eriksson
Publik: 10606

Andreas Braw

Publicerad 2008-09-29 kl 23:21
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå