Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Norrköping närmar sig Friberg da Cruz

En pusselbit återstår för IFK Norrköping - en mittback.
Nu bekräftar klubben att tidigare Gaisprofilen Bobbie Friberg da Cruz är högaktuell.

- Han är på semester nu, men kommer tillbaka efter nyår. Då ska vi ta en ordentlig diskussion med honom, säger sportchefen Tony Martinsson till FotbollDirekt.se.

- Det är bara en mittback som ska in, sen är vi nöjda.

IFK Norrköping bekräftar nu för FotbollDirekt.se vad som ryktats tidigare - att klubben träffat Bobbie Friberg da Cruz för att diskutera kontrakt.
Tony Martinsson säger att kontakten ska återupptas efter nyår och att det då kan bli klart med Friberg da Cruz. Den tidigare Gaismittbacken sitter fast i danska Randers, där han inte får någon speltid.

Kontraktet med Randers löper till 2012, men den danska klubben sägs vara beredda att släppa Friberg da Cruz om ett hyggligt bud kommer. Enligt Tony Martinsson har dock inte Norrköping kommit så långt än. Och sportchefen säger sig inte veta vad det skulle kosta att lösa Friberg da Cruz.

- Nej, vi får höra vad Randers säger i så fall. Och Bobbie måste ju vara intresserad av att komma hit också.

Skulle det inte lösa sig med Friberg da Cruz har Norrköping back up-planer, berättar Martinsson.

- Det är ett antal spelare, både från allsvenska och utländska klubbar. Mer tänker jag inte säga.

Peking har tidigare värvat Astrit Ajdarevic från Örebro, Elfsborgs Mathias Florén, Martin Smedberg-Dalence från Ljungskile och Joonas Tamm från Flora Tallinn. Efter det fick klubben loss målvakten Abbas Hassan som man haft på lån från Elfsborg. Tony Martinsson känner sig nu ganska nöjd, bortsett från den där mittbacken.

- Just nu räcker det med en mittback. Sedan får vi ta ett snack med Janne (Andersson) om hur han tycker truppen ser ut. Eventuellt tar vi in någon till, men det blir senare i så fall.

Anton Zetterman

Publicerad 2010-12-30 kl 13:21
Annons
Annons
Annons