POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
BUNDESLIGA 2

Norrköping utesluter Nyman-värvning: "Går inte att matcha de andra bud som finns"

Foto: Bildbyrån

Christoffer Nyman åkte nyligen ur 2. Bundesliga med sitt Eintracht Braunschweig.
Men en återkomst till Norrköping ser inte ut att vara aktuell.
- Jag ser det som en besvärlig värvning att göra av ekonomiska skäl, säger Norrköpings ordförande Peter Hunt till Fotbollskanalen.

Läs även: Peking ligger lågt efter Fransson-värvningen: "Kommer inte agera mer om vi inte tappar någon"


För två år sedan lämnade Christoffer Nyman IFK Norrköping för Tyskland och Eintracht Braunschweig. Braunschweig har tidigare varit med och slagits om en uppflyttning till högstaligan - men åkte i våras i stället ur 2. Bundesliga till tredjedivisionen.

Degraderingen har gjort att det börjat ryktas om nya klubbar för Nyman, där Union Berlin och St Pauli tidigare nämnts. En återkomst till allsvenskan ser dock inte ut att vara på tapeten för 25-åringen.

- Jag tror att han har ett för högt värde på spelarmarknaden, säger Norrköpings ordförande Peter Hunt till Fotbollskanalen.

Han fortsätter:

- Vi har naturligtvis varit i kontakt både med honom och med klubben, och de har tydligen bud från andra tyska klubbar på honom. Då går det inte att matcha ekonomiskt, helt enkelt. Jag ser det som en besvärlig värvning att göra av ekonomiska skäl.

Det är inte realistiskt, helt enkelt?
- Nej, som läget är i dag. Sedan vet man aldrig vad som händer och hur trupperna byggs. "Totte" har varit skadad, opererats och varit på rehab, så man vet inte vad som händer. Vi får se vad tiden visar. Men jag bedömer det som svårt att få hem honom.

Publicerad 2018-07-11 kl 07:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå