Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
40v

Norrköping värvar mittfältare - lånas ut direkt

Foto: Bildbyrån

IFK Norrköping värvar den offensive mittfältaren Hampus Lönn från Assyriska IF.
26-åringen lånas dock ut direkt till samarbetsklubben IF Sylvia.
- Jag är väldigt glad och tacksam för den här chansen, säger Lönn till Pekings hemsida.

IFK Norrköping meddelar på sin hemsida att man värvar den offensive mittfältaren Hampus Lönn från Norrköpingsklubben Assyriska IF. 26-åringen, som tidigare provtränat med klubben, har skrivit på ett ettårskontrakt med Peking, men lånas direkt ut till IF Sylvia i division 2.

- Det hade jag aldrig kunnat tro för ett år sedan, det känns spännande och väldigt kul. Jag är jätteglad och väldigt tacksam till Jens (Gustafsson, manager) och Stefan (Hellberg) för att de väljer att ge mig den här chansen, säger Lönn till Norrköpings hemsida.

Lönn inleder dock säsongen med Peking när träningen startar igång. Något mittfältaren ser fram emot efter senhöstens provspel.

- Det var väldigt roligt att bara kastas in i hetluften och få spela med dom bästa spelarna i Norrköping. Jag hade bara positiva känslor efter det och kände att det krävs att man försöker utvecklas och bli bättre hela tiden.

IFK Norrköpings manager Jens Gustafsson om värvningen av Lönn:

- Jag tycker att det känns häftigt med en spelare från Norrköpingsfotbollen som vi ser den här potentialen i. Det har vi gjort en längre tid men det är först nu som alla bitarna har fallit väl på plats. Samarbetet som vi har med IF Sylvia gör det möjligt för oss att genomföra den här typen av värvning nu och därefter värdera framtiden.

Publicerad 2018-01-03 kl 13:42
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons