Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Norska cupmästaren hoppas på Gefle - som behöver mittfältare

Ålesunds mittfältare Öyvind Gram har provtränat med Gefle i veckan, och hoppas nu att klubben ska ge positivt besked.
- Vi har inte utvärderat det färdigt än, säger Gefles Sportchef Pelle Olsson till fotbollskanalen.se.

Johannes Ericsson slutar, Yannick Bapupa har skrivit på för Kalmar och Yusef Chibsahs kontrakt är på utgående – Gefle riskerar att stå med ett stort hål på mittfältet när nästa säsong drar igång.

För att försäkra sig om att så inte är fallet har man redan haft flera spelare på provträning. I början på förra veckan anslöt tanzanierna Haruna Moshi och Kaniki , den förstnämnde mittfältare, och 19-årige brassen Tainan Dias – också han mittfältare.

Under veckan har även Öyvind Gram från nyblivna norska cupmästarna Ålesund tränat med Gefle. Gram ser inte ut att få fortsatt förtroende i Ålesund, och han säger själv till norska tidningar att han fått ett positivt intryck av Gefle, och hoppas att klubben känner samma sak.

Pelle Olsson sportchef i Gefle vill dock inte säga något definitivt om Grams chanser till ett kontrakt.
- Vi tycker att han gjorde bra ifrån sig, men vi har inte utvärderat provspelarna färdigt, och vi har dessutom ett par till som ska provträna med oss, säger Olsson.

- Jag vill inte säga exakt hur vi tänker så länge vi inte är helt på det klara vad som kommer hända. Det är så mycket som kan hända så vi vill inte måla in oss i ett hörn genom att säga att den eller den kommer, fortsätter Pelle Olsson

Publicerad 2009-11-16 kl 10:48
Annons
Annons
Annons