Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Noterat från allsvenska träningspremiärer - Elm tillbaka

För många allsvenska lag är sommarvilan över. Elfsborg, Kalmar FF och Gif Sundsvall har alla sparkat igång igen.

I Borås kunde mittbacken Andreas Augustsson köra på för fullt igen efter sin skada. Samtidigt som Jari Ilola och James Keene fortfarande inte kan gå in i normal träning. Det skriver Borås Tidning.

För Kalmar FF:s högerback Arthur Sorin gäckar fortfarande fotskadan och han har inte kunnat träna ordentligt på sju veckor.

- Jag har fortfarande ont. Jag har försökt att träna under semestern, men det har inte gått så bra. Jag får ont när jag springer och foten svullnar upp, förklarar han för Barometern.

Viktor Elm var med på träningen efter utflykten till Holland där han bekantat sig med Heerenveen.
- Det var en trevlig upplevelse. Vi kollade på allt möjligt och jag fick ett bra intryck. Sen är det ju alltid så att det finns mycket för och emot när man ska fatta ett beslut, säger han till tidningen.

Gif Sundsvall har börjat förbereda sig för en tuff höst där de ska försöka säkra ett nytt kontrakt. Det är osäkert om det blir några spelarrekryteringar.

- Det är inget 100 procent klart ännu om vi kommer att bjuda in några spelare som ska träna med oss. Vi diskuterar olika lösningar. Men allt kan hända. Det beror ju på vad som händer med de spelare vi har i laget också, säger tränaren Per Joar Hansen till Dagbladet.

Publicerad 2008-06-03 kl 17:57
Annons
Annons
Annons