Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Novakovic tror på SM-guld

AIK har under säsongen dragits med skador på viktiga spelare. Men enligt assisterande tränaren Nebojsa Novakovic finns inget behov av förstärkningar, och ambitionen är hög inför hösten. Novakovic har siktat in sig på SM-guldet.

Nebojsa Novakovic är fylld av självförtroende inför höstens allsvenska. Förvisso saknas fortfarande spelare som skulle behöva träningstid för att komma tillbaka i form, men läget förbättras ständigt. På kanterna finns lagets största problem.
- Bojan och Gabriel Özkan är fortfarande skadade och i Bojans fall vet vi inte hur många veckor han blir borta efter operationen. De är inte i kollektiv träning. Markus Jonsson är däremot på väg tillbaka, säger Novakovic till FotbollDirekt.com

Hoppas på Anchén

Inför hösten har AIK förlängt lånet av uruguayanske Jorge Anchén som också han har haft skadeproblem.
- Jorge är en jätteduktig spelare som vi hoppas mycket på. Han var en av de bästa under försäsongen och om han får vara skadefri så kommer han få spela. Om det går bra så får vi snacka mer efter säsongen. Han var precis den spelare vi saknade.

Förstärkningar inte nödvändiga

Några försträkningar av laget behövs inte, tycker Nebojsa Novakovic. Allt AIK behöver finns i truppen.
- De bästa förstärkningarna vi kan få skulle vara om vi kunde få tillbaka våra skadade spelare. Vi har ett komplett lag och en bred trupp. Vi måste bli bättre runt straffområdet och göra mer mål, men vi har allt vi behöver i laget. Nu behöver vi bara träna. Vi känner att vi är starka. Vi kan ta SM-guld.

Publicerad 2008-06-03 kl 20:54
Annons
Annons
Annons