POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

NU: Wiland klar för FC Köpenhamn

Som fotbollskanalen.se avslöjat blir FC Köpenhamn nästa destination i karriären för Elfsborgs målvakt Johan Wiland.
- Det känns härligt, säger Johan Wiland.

Fotbollskanalen.se kunde för ungefär en vecka sedan avslöja att FC Köpenhamn var mycket nära att knyta till sig Elfsborgs målvakt Johan Wiland. Nu är det klart. Efter säsongen lämnar Wiland Elfsborg för den danska storklubben.
- Det känns härligt med en uppgörelse där alla parter är nöjda. Jag ser fram emot att få avsluta i IF Elsborg med så otroligt många roliga matcher som vi har på programmet under hösten och sedan fortsätta utvecklas i Köpenhamn från och med årsskiftet, säger han till Elfsborgs hemsida.

Wiland kom till Elfsborg från Rydboholms SK 1997. Sedan dess har han utvecklats enormt och under EM var han tredjemålvakt bakom Isaksson och Shaaban. Enligt de uppgifter Fotbollskanalen.se har får Elfsborg 10 miljoner för målvakten.
- Det är aldrig roligt att tappa en bra spelare, men den här lösningen känns bra. Förutom att vi får marknadsmässigt betalt får vi behålla honom säsongen ut, säger sportchefen Stefan Andreasson.

I FCK får Wiland tampas om speltiden med danske landslagsmålvakten Jesper Christiansen. I Januari får förmodligen Elfsborgs lovande andremålvakt Abbas Hassan ta över efter Wiland i Elfsborgs mål.

Publicerad 2008-07-28 kl 10:40
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå