Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Ny anfallare hos HIF

Igår anslöt en ny provspelare till Helsingborgs IF. Nigerianske anfallaren David Senior ska försöka övertyga HIF om att han är mannen som kan förstärka lagets lilla anfallsbesätting.
- Det är en liten chansning, säger HIF:s sportchef Jesper Jansson till fotbollskanalen.se

Efter att Helsingborg har sålt Razak Omotoyossi och Fredrik Olsson, samt lånat ut Tobias Holmqvist är det aningen tunt i anfallet. Som fotbollskanalen.se skrivit tidigare, lämnade provspelande anfallaren Leonardo laget utan att ha erbjudits kontrakt. Och nu är det alltså dags för näste man att visa upp sina färdigheter.

David Senior anslöt i helgen till Helsingborg för att visa vad han går för.
- Han stannar minst till på onsdag då vi har träningsmatch mot Mjällby, säger Jesper Jansson.

HIF:s sportchef säger att spelaren är en chansning från deras sida, och att de inte sett spelaren i aktion. Enligt uppgift ska Senior ha varit i England för ett provspel med Preston som resulterade i ett kontraktserbjudande. Det ska dock ha fallit på att han inte kunde få något arbetstillstånd.
- Vi fick ett tips från en kontakt i England, skulle det bli något kommer han gratis i så fall. Han har ett bra facit från spanska tredjedivisionen så vi får se, säger Jesper Jansson.

Jansson beskriver Senior som en stor och stark anfallare. Nu hoppas klubben att han visar sig vara en lika god målskytt som Razak Omotoyossi.

Publicerad 2008-07-20 kl 12:38
Annons
Annons
Annons