Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Ny seger för Örebro - ''Vi är lugna inför premiären''

- Det är väldigt bra stämning i truppen och vi är känner oss nog ganska lugna inför premiären, säger lagkapten Fredrik Nordback till klubbens officiella hemsida.

1-0 mot Åtvidaberg kom efter 90 minuter på tomgång.
ÖSK som har en imponerande försäsong bakom sig fick inte alls till det i går eftermiddag.

- Vi är såklart glada över vinsten, men på det hela taget tycker jag att vi gjorde en dålig insats. Det var trötta ben ute på planen och vi tillät Åtvidaberg att ha alldeles för mycket boll.

- Åtvidaberg var bättre än vi föreställt oss, men vi var samtidigt väldigt passiva. Med de höga ambitioner som vi har, så måste vi prestera mycket bättre. Vi får helt enkelt se den här matchen som en ordentlig väckarklocka.

Förra säsongens framgångar och en stark försäsong har höjt förväntningarna på Örebro ett par snäpp. Tränare Sixten Boström har tidigare sagt att han vågar tro på en topp-4-placering.
Nordback tycker också att klassen finns för en riktigt bra säsong.

- Alla i laget är taggade och ser fram emot premiären. Vi har lagt ner så mycket slit under försäsongen och vi känner oss väl förberedda på vad som komma skall.Det ska faktiskt bli riktigt skönt att få komma igång på allvar.


Hur ser ni på premiären mot Djurgården? - Jag tycker dock att vi ska lära oss en läxa från dagens match. Läxan är att, om vi inte får något gratis från ett lag i Superettan så lär vi inte få det från några lag i Allsvenskan heller.

- Det kommer nog kännas både annorlunda och kul med riktig fight.

FotbollDirekt.se

Publicerad 2009-03-29 kl 13:28
Annons
Annons
Annons