POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Ny skada för Jonson: "Börjar känna mig less"

40 minuter blev det i premiärderbyt mot AIK. Sen gjorde sig en skada i baksidan av ena låret påmint för Mattias Jonson. Och nu känner han att det börjar bli tröttsamt med alla skadeproblem.

- Klart jag börjar känna mig lite less. Absolut. Det är visserligen lätt att stå här efter att man fått utgå i ett derby efter 40 minuter och säga att man är less. Men det är klart att det sinar mer och mer på tålamodet, säger Jonson till FotbollDirekt.se.

En känning i baksidan av det högra låret var det som tvingade Jonsson att lämna planen denna gång. Och något spel mot Kalmar i nästa omgång lär det inte bli.
- Jag ska träffa en specialist på onsdag. Jag tror att det väntar några veckor på cykel. Jag kan aldrig tänka mig att det ska vara så lindrigt att jag kan spela redan då.

- Jag tror det kan ta två-tre veckor.

Från sidan av planen fick han se båda lagen ta ut varandra ganska så ordentligt. AIK skärmade av Djurgårdens anfallsmöjligheter tämligen effektivt och Djurgården AIK:s.
- Det kändes jättebra lördag-söndag när vi tränade här på Råsunda och det känns tråkigt att vi inte kunde överföra den energin tills idag. Hade vi bara kunnat göra en lite bättre match hade vi kunnat utmanövrera AIK.

Jonson försöker dra sig till minnes när han spelade ett lika chansfattigt derby senast men han har svårt att minnas det.
- Ja. Jag tror inte jag har varit med om ett derby med så få rejäla målchanser. Lagen var verkligen rädda att förlora en sån här match när det är premiär. Hade vi höjt oss vissa delar, så hade vi kunnat fått in något mål.

Publicerad 2011-04-04 kl 23:14
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå