Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Nya problem för Özkan - fotsmärtor oroar

Inte en match på över sex månader - och nu har AIK-stjärnan Gabriel Özkan drabbats av nya problem.
- Han har svårt att ens röra foten, säger AIK:s läkare Bengt Olov Tengmark.

- Han mår inte riktigt bra och han tränar inte sedan några veckor tillbaka, fortsätter AIK:s läkare för FotbollDirekt.se.

Gabriel Özkan får fortfarande lida för den våldsamma smällen med en Gais-spelare i mitten av augusti.
Den opererade foten har nu börjat göra ont och Özkan har stoppats från all träning - igen. Spel under våren ser nu långt borta ut.

Exakt hur hans problem ser ut - och om smärtorna ska betraktas som ett nytt bakslag för den 24-årige mittfältaren - återstår att se.
Först väntar en ny läkarundersökning i slutet av den här veckan.

- Han är ju opererad under vintern men i och med att han nu har fått så ont igen så ska han undersökas av en ny läkare senare i veckan för en second opinion så får vi se hur vi ska agera, avslöjar Bengt-Olov Tengmark.

Hur ont har han?
- Han har svårt att ens röra foten, så det här stör honom ordentligt.

Går det att säga när han kan spela fotboll igen?
- Alltså, någon som inte spelat på så länge som han har gjort och så nära till serien startar, det säger sig självt att han behöver mer tid än så på sig.

AIK-tränaren Andreas Alm är informerad om Özkans situation och är inte glad över den osäkerhet som på nytt uppstått kring en spelare som i full form blir som ett nyförvärv.

- Hans fot är ju inte bra och det är en del steg han ska förbi innan han kan bli aktuell för spel igen, säger Andreas Alm till FotbollDirekt.se.

Räknar du bort honom från inledningen av allsvenskan? - Det är ju ganska nära till premiären. Det verkar ju så men vi får se vad våra läkare säger.

Publicerad 2011-03-15 kl 14:14
Annons
Annons
Annons