POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Nya proffsklubbar spanade in Bajrami

Emir Bajrami följs av flera europeiska klubbar. Igår fanns de återigen på Borås Arena. 21-åringen bjöd dem på ett snyggt mål.

Tyska toppklubben Hamburg har visat intresse. Italienska Parma såg Bajrami spela mot Kalmar. Igår fanns nya spioner på plats, denna gången från FC Utrecht, svenskklubben Groningen och Borussia Mönchengladbach.

- Jag spelar, så får vi se sedan. Men jag är glad att de är här och det ger mig bara ytterligare inspiration. Det är inte så att jag blir nervös av det längre, säger Bajrami till Borås Tidning.

Talangen visade upp sig genom att otagbart skjuta in avgörande 2-0 till Elfsborg. James Keene sköt ett skruvat skott som Göteborgs målvakt Kim Christensen boxade ut. Då drog Bajrami till direkt.

- Det blev retur på ett skott och jag fattade aldrig vad Hjalmar Jonsson och Ragnar Sigurdsson sa till varandra när ingen gick på bollen. Men jag drog till, och även om det inte var en klockren träff var det välplacerat.

Elfsborgs klubbchef Stefan Andreasson var imponerad över sin gunstling. Han tror att Bajrami kommer att gå långt. Kanske försvinner han redan till sommaren.

- Det är så klart omöjligt att svara på. Jag tror att U21-EM kan vara avgörande för framtiden. Men det är bara onödigt att spekulera. Emir är en fantastisk spelare som kommer att gå långt. säger Andreasson.

- Det går inte att sätta ett pris på någon spelare, men mellan 10 och 100 miljoner låter väl rimligt...

Micki Almasi

Publicerad 2009-05-05 kl 14:27
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå