Nye stjärnan avgjorde i Häcken-comeback

Waris Majeed var tillbaka mot Assyriska - och avgjorde direkt.
– Nu är jag klar att spela en hel match, säger hjälten till GP.

Häcken trummar på och under gårdagen besegrade man Assyriska med 2-1 på Valhalla, efter en välspelad men mållös första halvlek.

Anfallaren Dioh Williams gav dock de gulsvarta ledningen efter 59 minuters spel, men Södertäljelaget kom tillbaka direkt. Mikael Thorstensson chippade in kvitteringen bara fyra minuter senare.

Med tio minuter kvar av matchen satte sedan Waris Majeed 2-1 i sin comeback då han utnyttjade en slarvig hemåtpass från bortalaget. Då hade Häckens nye stjärna endast varit inne i fyra minuter.
– Nu är jag klar att spela en hel match, gärna mot Elfsborg på tisdag, säger han.

Men tränaren Peter Gerhardsson håller inte riktigt med.
– Han har bara gjort en och en halv träning, och det skulle vara för stor risk att ge honom en hel match med den bakgrunden. Han måste få mera fotbollsträning först, säger han till GP.

Publicerad 2012-02-11 kl 09:56