Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Nyförvärvets kontrakt rivs

Åtvidaberg höll i måndags en presskonferens när klubben presenterade sitt första nyförvärv till den allsvenska återkomsten. Men nu har klubben tvingats riva kontraktet med Efe "Prince" Ehiorobo.

- Av medicinska skäl avråder vår läkare Lennart Palmefors att Efe Ehiorobo spelar fotboll och vi i ÅFF kan inte agera på annat sätt än att följa den medicinska bedömningen. Vi kan inte dra andra slutsatser och låta honom spela fotboll med risk för livet, skriver Mats Almgren i Åtvidabergs sportgrupp i ett pressmeddelande.

Almgren skriver också i pressmeddelandet att hjärtproblemen inte var okända för klubben när kontraktet skrevs men att han utan besvär kunnat spela fotboll på toppnivå i de två senaste säsongerna.
- Enligt en klausul i kontraktet kommer detta att brytas, vilket naturligtvis är tråkigt för alla parter men mest för Prince, säger Almgren.

Åtvidaberg får därmed leta vidare i jakten på nya spelare till deras återkomst i den högsta serien. Sent igår kväll tillkännagav klubben att kontraktet skyttekungen Pontus Karlsson förlängts i ytterligare två säsonger.

Publicerad 2009-11-20 kl 09:21
Annons
Annons
Annons