Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Nykomlingens knäck: Stjärnan kan missa Syrianska

Knäck för Sundsvall mot Djurgården i går. Och mer dåliga nyheter: Nu ser nykomlingen ut att gå miste om unge anfallsstjärnan Emil Forsberg mot Syrianska.

Tio minuter in i årets andra match i allsvenskan klev han av. Emil Forsberg tacklades tidigt men gjorde ett tappert försök att fortsätta. Men efter bara några minuter var det kört, och anfallaren fick bytas ut mot Pa Dibba. Nu är det tveksamt om Forsberg är aktuell för matchen mot Syrianska.

Daniel Sjölunds tackling tre minuter in i matchen tog hårt på Emil Forsberg. Sundsvallsstjärnan gjorde sitt yttersta för att vara kvar på planen men det var ingen idé. Han byttes ut efter tio minuter och in kom Pa Dibba. Efter matchen var det en haltande och besviken Emil Forsberg som åkte hem med lagkamraterna. Nu blir det en rejäl kamp mot klockan vad det gäller anfallarens medverkan i torsdagens match mot Syrianska FC. – Som det ser ut nu är det tveksamt om han kan spela, säger GIF Sundsvalls tränare Sören Åkeby kort efter matchen till forzagif.se och fortsätter:

– Egentligen är det bara tiden och smärtan som kan avgöra om Emil kan spela på torsdag.

Publicerad 2012-04-09 kl 11:35
Annons
Annons
Annons